«Буковинський розмай» – 2023

7 грудня 2023-го у центрі культури «Вернісаж» відкрився 42-й «Буковинський розмай». В експозиції представлено 1200 учнівських творів від 25 шкіл мистецтв. В експозиції представлені академічний рисунок, графіка, живопис, композиція, рекламний плакат, скульптура, твори декоративно-ужиткового мистецтва,  роботи виконані на пленері понад 750 юних художників Буковини. Окремою номінацією на виставці представлені роботи, присвячені 160-ти річчю від дня народження письменниці Ольги Кобилянської. Виставка триватиме до 17 грудня 2023 року, а вже 18 грудня відбудеться нагородження переможців.

«Вона вічно шукала гармонії.
В людях, в їх відчуванні, в їх відносинах до себе і до природи…», – «Valse Mélancolique» Ольга Кобилянська

На виставці пройшли майстер-класи з живопису, писанкарства та виготовлення новорічних прикрас.

Дитяче мистецтво дарує підтримку і надію, налаштовує на світлі, позитивні мрії про майбутнє в контексті нашої жорстокої реальності. Виставка приваблює щирістю, новими ідеями, осмисленням, інтерпретаціями. Юні художники небайдужі до оточуючого світу, вони мріють, експерементують і не бояться досягати власних мрій.

Дякуємо талановитим та здібеим учням, їх наставникам та викладачам, вдячні організаторам виставки «Буковинський розмай».

©Тетяна Спориніна, фото автора

Залишити коментар

Design a site like this with WordPress.com
Для початку